Poze MC230CDM00**

     


MC230CDM00**

: MC230CDM00**

Pret vechi (taxe incluse): 3.186,73 € Reducere 19%

Pret nou (fara taxe): 2.148,44 €

Pret nou (taxe incluse): 2.556,64 €

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

UNITATE MASTER ON/OFF 230V, 50/60HZ, 230L/H, APA MENAJERA
Umidificatoare cu aer comprimat MC MULTIZONE sunt solutia ideala pentru umidificare ori de câte ori o alimentare cu aer comprimat este disponibila, așa cum este cazul în multe aplicații industriale, chiar și în cazul în care sistemele de umidificare sunt adesea dotate cu un compresor de aer dedicat. Umidificatorul arata ca un tablou echipat cu controler electronic, care, cu ajutorul a două rețele independente de conducte de conectare, alimentează duzele de pulverizare cu aer comprimat și apă la presiunea ideală (30Pa) pentru condițiile de funcționare instantanee. Unitățile pot fi instalate în interiorul unei Unitati de Tratare a Aerului sau direct în camera în care umiditatea trebuie să fie controlată. Cel mai mare avantaj al acestor atomizoare este dimensiunile fine ale picăturilor produse și amestecarea lor temeinică în aerul comprimat care, datorită vitezei sale, distribuie aerosolul în cameră și, prin urmare, permite absorbția rapidă. Prin urmare, aceste unități pot fi folosite cu ușurință pentru răcirea directă în camere, și sunt ideale pentru industria textilă, prelucrarea lemnului și a hârtiei, și camere de depozitare, în cazul în care există aproape, întotdeauna o sursă de aer comprimat.
MC MULTIZONE dispune de un controler electronic care gestionează alimentarea cu apă și aer comprimat la duze.
Apa atomizata este gestionata de un semnal de control extern sau, în cazul controlului autonom, astfel încât să mențină punctul de setare umiditate / temperatură. Unitatea gestionează, de asemenea, o serie de cicluri automate, cum ar fi curățarea duzelor și spălarea lor.
Sistemul are capacitatea de a controla umiditatea independent în mai multe zone (camere, unitati de tratae a aerului, camere reci) folosind un aspect masterslave. Layout-ul are un o componenta principala (master) și multiple componente secundare (slave - până la 5) conectate într-un plan. Master-ul este echipat cu un ecran pentru accesarea citirilor, vizualizarea starii și a mesajele de pe master și slave-uri. Slave-urile au propriul lor controler intern și poate fi setat să funcționeze chiar și în cazul în care conexiunea la master este întreruptă.


Documentatie tehnica:

http://documentatii-tehnice.ro/webcontent/uploads/documentatie/1-2-MCMULTIZONE-GB.pdf

http://documentatii-tehnice.ro/webcontent/uploads/documentatie/1-4-MCMULTIZONE-GB.pdf

021/ 352 95 33 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 8:00 - 16:00

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: UMIDIFICATOARE COMPLEXE

Producator: Carel

Cod produs - SKU: MC230CDM00**Produse similare


UNITATE MASTER ON/OFF 230V, 50/60HZ, 60L/H, APA MENAJERA Umidificatoare...
1.466,82 € (fara taxe)
1.745,52 € (taxe incluse)
2.163,42 €
  
  

  

Branduri

  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  

Oferte speciale

MC060CDS00**
1.558,87 €
1.932,08 €